Behoud ik met een Club ID alle voordelen van het vorige seizoen?

De voordelen van het huidige seizoen blijven grotendeels behouden:

• Abonnees hebben voorrang op tickets voor Europese wedstrijden en de Beker van België.
  • Eenvoudig inloggen in de app en online met 1 account
  • Je kaart eenvoudig opladen via de app
  • 18,91% korting op je verjaardag
  • Met 1 club ID kan je 4 losse tickets kopen voor thuiswedstrijden van Club Brugge

Bovendien krijg je er een pak nieuwe voordelen bij:

• €25 startbedrag na aankoop van je Club ID.
  • Je saldo op je Club Card vervalt niet langer aan het einde van het seizoen, maar kan je meenemen naar het volgende.
  • Je krijgt 5% terug op alle aankopen bij ticketing (behalve het abonnement voor de Jupiler Pro League)
  • Je krijgt 5% terug op alle aankopen in de Clubshop of op de webshop
  • Je krijgt 5% terug op alle aankopen bij een drank- of eetstand in het Jan Breydelstadion
  • De compensatie van 'Verkoop je zitje' krijg je meteen terug op je Club ID.

Er vallen geen voordelen weg:

• De directe korting van -10% in de Clubshop wordt vervangen door 5% terug op je Club ID.