Krijg ik nog steeds een abonnement in de vorm van een kaart?

Ja, je abonnement krijg je thuis toegestuurd in de vorm van een Club ID Card. Met deze Card kan je toegang verkrijgen tot het stadion.

Bovendien kan je hiermee met je saldo aankopen doen in het stadion voor drank en eten, maar ook in de Clubshop en de webshop. Nieuw vanaf volgend seizoen is dat je er ook tickets mee kunt kopen voor Europese wedstrijden en bekerwedstrijden die doorgaan in het stadion van Club Brugge.