Wat krijg ik hier als fan voor terug?

Club Brugge wil zijn fans beter leren kennen en in de toekomst degene belonen die het echt verdienen. Bovendien geniet je nu al van tal van voordelen:

1. Abonnees hebben voorrang op tickets voor Europese wedstrijden en de Beker van België
  2. Met je Club ID kan je 4 losse tickets kopen voor thuiswedstrijden van Club Brugge
  3. Eenvoudig inloggen in de app en online met 1 account
  4. Je kaart eenvoudig opladen via de app
  5. €25 startbedrag na aankoop van je Club ID.
  6. Je saldo op je Club Card vervalt niet langer aan het einde van het seizoen, maar kan je meenemen naar het volgende.
  7. Je krijgt 5% terug op alle aankopen bij ticketing (behalve het abonnement voor de Jupiler Pro League)
  8. Je krijgt 5% terug op alle aankopen bij een drank- of eetstand in het Jan Breydelstadion
  9. Je krijgt 5% terug op alle aankopen in de clubshop of de webshop.
  10. De compensatie van 'Verkoop je zitje' krijg je meteen terug op je Club ID.