Hoe kan ik een abonnement kopen?

Abonnementen kunnen enkel online gekocht worden. Om een abonnement te kopen, moet je vanaf volgend seizoen 2020/2021 een Club ID hebben. Bij de aankoop van een abonnement wordt dit automatisch toegevoegd.

Belangrijk, je abonnement kan je enkel online kopen, niet langer in het ticketing loket aan het stadion.

Je abonnement aankopen doe je zo:

1) Ik was vorig seizoen abonnee en koop mijn abonnement aan binnen de voorrangsperiode:

1. Surf naar tickets.clubbrugge.be
  2. Log in met je persoonlijke account
  3. Ga naar ‘mijn bestellingen’ onder 'mijn account'
  4. Nu zie je de reservatie staan van jouw abonnement + CLUB ID bij ‘mijn reservaties’.
  5. Klik op ‘betaal onbetaalde reservatie’ om je abonnement te bevestigen. Je kan ook nog even je reservatie controleren door op ‘bekijk reservatie’ te klikken.
  6. Ga verder naar de betaling om je abonnement te bevestigen. Na de betaling ontvang je van ons een bevestigingsmail.
  7. Je abonnement wordt vanaf begin juni gratis naar je thuisadres verstuurd. Veel plezier ermee!

2) Ik was vorig seizoen geen abonnee of koop mijn abonnement na de voorrangsperiode:

1. Meld je aan op clubbrugge.be met je Club Brugge-profiel. Nog geen Club Brugge-profiel,? Dan kan je dat meteen aanmaken. Aan de hand van je profiel, merken wij of je al  in het bezit bent van een Club ID.
  2. Ga naar ‘abonnementen’
  3. Kies je vertrouwde zitje in het stadion en betaal veilig online via Bancontact of online banking.
  4. Indien je nog geen Club ID hebt, wordt dit automatisch aan je bestelling toegevoegd.
  5. Na de betaling ontvang je van ons een bevestigingsmail.
  6. Je abonnement wordt in juni gratis naar je thuisadres verstuurd. Veel plezier ermee!