Wat als ik een wedstrijd niet kan bijwonen? Verkoop je zitje!

Als je een wedstrijd niet kan bijwonen kan je je plaats terug in verkoop brengen. Wordt je zitje door Club Brugge opnieuw verkocht dan krijg je een compensatie op je rekening gestort.

Een week voor de wedstrijd wordt dit beschikbaar.

1. Meld je aan op clubbrugge.be met je Club Brugge-profiel. Nog geen Club Brugge-profiel,? Dan kan je dat meteen aanmaken.
  2. Klik op ‘verkoop zitje’
  3. Klik op ‘beheren’ naast de wedstrijd dat je wenst vrij te geven
  4. Vul uw persoonlijke informatie in en klik op opslaan
  5. Je kan uw gegevens steeds wijzigen via ‘my account’
  6. Klik op ‘vrijgeven’ bij de plaats die je wenst te annuleren.
  7. Bevestig de algemene voorwaarden.Na deze bevestiging is uw plaats onherroepelijk vrijgegeven.U ontvangt een mail met de bevestiging.

Werd uw zitje door Club Brugge opnieuw verkocht?  Dan wordt de compensatie meteen op je Club ID terug gestort. Ook als je zitje niet verkocht werd, zal je hier een mailtje van ontvangen. Blijf proberen!