Wat kan ik allemaal doen met mijn Club ID?

Het Club ID zal je kunnen gebruiken voor alles wat met Club Brugge te maken heeft. Bovendien krijg je bij elke aankoop bij Club Brugge 5% terug. Alles op een rijtje:

• Toegang tot het stadion krijgen
  • Abonnementen voor Europese campagnes en tickets aankopen (meer info)
  • Met je Club ID kan je 4 losse tickets aankopen voor thuiswedstrijden van Club Brugge
  • Je zitje verkopen als je er eens een wedstrijd niet bij kan zijn (meer info)
  • Drank en eten kopen in het stadion
  • Deels of volledig betalen voor artikelen in de Clubshop
  • Geld opladen op je Club Card
  • Beloningen ontvangen (in een latere fase)
  • Alle info die Club Brugge van je heeft op 1 plaats raadplegen
  • Inloggen in alle systemen en sites met 1 druk op de knop via de Single Sign-On
  • Verjaardagskorting van 18,91%!

Met de Club ID willen wij jouw leven bij Blauwzwart een pak makkelijker maken!