Wat zijn de voorwaarden van een Club Kids ID?

Als kids-abonnee hoef je geen Club ID aan te kopen. Om lid te worden van de Club Kids kan één van je ouders je gratis registreren via de Club Brugge App.

• De ClubKids ID is helemaal gratis!
  • Enkel voor kinderen jonger dan 13 jaar.
  • Met je Club Kids ID kun je enkel een abonnement (of je plaats voor de Europese/bekerwedstrijden) kopen, geen losse tickets
  • De Club Kids ID card geeft je geen toegang tot het stadion, maar je kan er wel mee betalen.
  • Alcohol aankopen met de card is geblokkeerd.
  • Er is geen 5%-tegoed als er betaald wordt met deze kaart. Er is ook geen €25 startbedrag.
  • Je card is niet zichtbaar in de app