Hoe kan ik betalen in het stadion als ik mijn Club ID niet bij heb?

Club Brugge voorziet de zogenaamde 'Blue Cards'. Met deze kaarten kan je ter plaatse een top-up doen en zo je drank en eten aankopen. Dit is een handig middel voor eenmalige bezoekers of fans die bijvoorbeeld hun Club ID vergeten zijn. Met een Blue Card krijg je echter wel geen 5% terug op jouw aankopen, zoals het bij de Club ID wel het geval is.