Wat is er nieuw aan de Club ID?

Als supporter start je het seizoen met een mooie bonus van €25 op je Club ID. Die kan je overzetten naar je Club ID Card waarmee je opnieuw kan betalen in het stadion. Boven verdien je met je Club ID 5% terug op al je aankopen bij Club Brugge, het hele seizoen lang. Zo spaar je bij elke aankoop je tegoed bijeen voor een latere aankoop. Deze 5%-regel is geldig:

• In de Clubshop
  • In de webshop
  • Op tickets voor wedstrijden in de Jupiler Pro League, Beker van België, Champions League en Europa League die doorgaan in het Jan Breydelstadion.
  • Op alles wat je eet en drinkt in het stadion
  • Op events, rondleidingen, het museum en activiteiten met de Club Kids