Wat gebeurt er met mijn saldo aan het eind van het seizoen?

Het bedrag dat aan het eind van het seizoen op je Club ID kaart staat, zal je kunnen meenemen naar het volgende seizoen. Dit betekent dat je zowel je starttegoed van €25 (na registratie in de app) en alle tegoeden van 5% na je aankopen bij Club Brugge kan sparen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

1. Je logt je in op de app.
  2. Je zet het saldo van je kaart over naar je Club ID.
  3. Zodra het nieuwe seizoen van start gaat en je je nieuwe Club Card hebt, kan je het saldo terug op je kaart zetten.
  4. Je kan nu betalen in het stadion, de Clubshop, webshop en ticketing met je Club Card.