Wat zal nu gebeuren met het membership?

Het membership wordt vervangen door je nieuwe Club ID. Op zich verandert er voor jou als fan niet veel. Zoals je dit seizoen een membership nodig had om een abonnement aan te kopen, zal dat volgend jaar het Club ID zijn. Het grootste verschil is dat je als fan zal kunnen genieten van nog meer voordelen:

• Saldo kan je meenemen naar het volgend seizoen
  • 5% tegoed bij al je aankopen bij Club zoals in de Clubshop, Ticketing en de eet- en drankstanden in het stadion
  • Alles van Club op 1 handige plaats
  • Rewards vrijspelen met kans op unieke items, belevingen en prijzen