Alle voordelen van de Club Kids op een rij!

Als lid van de Club Kids kan je genieten van tal van voordelen:

• Je eigen persoonlijke lidkaart, waar je op de wedstrijden eten en drinken mee kan kopen
  • Exclusieve evenementen, enkel voor de Club Kids
  • Je krijgt als eerste de Club Kids nieuwsbrief en het magazine met alle laatste nieuwtjes
  • Win unieke belevenissen zoals oplopen met de spelers
  • Een hoop kortingsbonnen en supervoordelen komen je richting uit
  • Vier jouw verjaardagsfeestje in het stadion
  • Je blijft automatisch lid tot aan de 12de verjaardag
  • En het belangrijkste van allemaal, alle Club Kids krijgen een cadeautje!

Ben je nog geen lid?  Registreer je GRATIS en snel via de app op de account van je mama of papa!