Kan ik met 1 Club ID meerdere abonnementen kopen?

Neen, dat is niet mogelijk: met je Club ID kan je 1 abonnement kopen.

Voor de fans die met hun gezin naar Club Brugge komen, is het daarom nodig om telkens individueel te registeren/in te loggen en zo het abonnement te verlengen. Hetzelde verhaal in de app om je €25 startbonus vrij te spelen, dat is telkens opnieuw inloggen in de app als apart gezinslid.

Wel kan je nog steeds met 1 Club ID, 4 losse tickets kopen voor wedstrijden bij Club Brugge.