Kan ik per abonnement een factuur krijgen?

Net nadat u uw abonnement hebt aangekocht kunt u via dezelfde weg een factuur aanvragen. Hiervoor gaat u voor elke bestelling apart naar het order in uw account en klikt u op 'factuur' of 'invoice'.

Nadat u de gewenste facturatiegegevens hebt ingegeven zal de factuur later worden doorgemaild naar het mailadres, gekoppeld de account en dus ook abonnement.

Indien u wenst, kan u telkens dezelfde facturatiegegevens ingeven per besteld abonnement.