Als er bepaalde matchen niet doorgaan volgend seizoen, ben ik dan mijn geld kwijt?

Als Club Brugge zijn we ervan overtuigd dat we de trouwste fans hebben van België. Heel wat supporters verlangen terug naar het voetbal en willen graag hun plaats voor volgend jaar verzekeren.

We begrijpen echter dat er onzekerheid bij onze supporters leeft over het plaatsvinden van bepaalde wedstrijden. Daarom zorgen we voor een terugbetaling van 5% van je abonnementsgeld per wedstrijd die afgelast wordt of achter gesloten deuren plaats vindt omwille van de corona-maatregelen.

Je zal die compensatie kunnen aanvragen via Club ID in de Club Brugge App. Daar zal je kunnen kiezen tussen verschillende opties: terugbetaling op je Club ID kaart, terugbetaling op je rekening of geen terugbetaling gewenst. Dit zal je voor elke wedstrijd afzonderlijk kunnen doen.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken, Club compenseert sowieso de wedstrijden die je niet kan bijwonen.