Ik heb geen Play-Offwedstrijden in Jan Breydel gezien dit jaar, hoe gaan jullie dat compenseren?

Intussen is het seizoen 19-20 volledig afgesloten. Club is Kampioen!

Helaas betekent dit ook dat er geen play-Offwedstrijden meer zullen plaatsvinden. Als trouwe abonnee mis je dus een aantal wedstrijden. Club voorziet hiervoor enkele compensaties voor zijn fans.

1. Eerder kondigde Club al aan dat elke abonnee zijn abonnement kon verlengen aan voordeeltarief en dat we voor wedstrijden die geen plaats kunnen vinden een compensatie voorzien voor onze supporters. 20.000 supporters verlengden al voor volgend seizoen, dankjewel daarvoor!

2. Daarnaast zetten we ook het resterende bedrag op jullie kaart (abonnement en/of membership) over naar jullie Club ID voor volgend seizoen. Neem je volgend jaar geen abonnement of Club ID? Dan kan je het resterende bedrag nog tot 15 juni gebruiken in de Club Shop. Geld die op (anonieme) Blue Cards staat kunnen tot 1/09 gebruikt worden in de shop maar kunnen technisch niet overgezet worden naar volgend seizoen.

3. Naast bovenstaande maatregelen voorziet Club 25 euro extra als spending money op jullie Club ID voor volgend seizoen, bovenop de 25 euro die je reeds kreeg bij aankoop van je Club ID. Iedere abonnee start dus met 50 euro op zijn Club ID!

Met dat bedrag op je Club ID kan je al je aankopen bij Club betalen. Van jouw pintje bier over een nieuwe sjaal tot zelfs je Champions League abonnement! Hier kan je alle informatie vinden.

Het geld op je Club ID wordt vanaf nu ook jaarlijks overgezet naar het nieuwe seizoen.

--> Alle info met betrekking tot de compensaties vind je hier.