Wat zijn de openingsuren van de Clubshop?

Openingsuren:

Maandag

14u - 18u
Dinsdag 10u - 18u
Woensdag 10u - 18u
Donderdag 10u - 18u
Vrijdag 10u - 18u
Zaterdag 9u - 17u
Zondag gesloten
Feestdagen gesloten

Op wedstrijddagen is de Clubshop aan het Jan Breydelstadion open. Dit vanaf 2 uur voor aanvang van de wedstrijd tot 1 uur na afloop van de wedstrijd. Ook als de wedstrijd doorgaat op zondag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelieve rekening te houden met volgende coronamaatregelen:

• Winkelen doe je alleen
  • max. 30 minuten in de winkel
  • max. 10 klant in de winkel op hetzelfde moment
  • sanitaire voorzieningen zijn gesloten
  • pasruimtes kunnen niet gebruikt worden.

Indien fans weigeren om bovenstaande maatregelen te volgen, behouden wij het recht om de toegang tot de shop of de verkoop aan de kassa te weigeren.
Je kan uiteraard ook nog steeds online terecht op https://www.clubshop.be voor al jouw Blauw-Zwarte aankopen!