Hoe kan ik als abonnee de wedstrijden achter gesloten deuren toch volgen?

Club integreert, als enige ploeg in de Jupiler Pro League, live voetbal via het Eleven platform in zijn abonnementen! Zo kunnen onze abonnees alle matchen van Club tot het einde van het jaar op de voet blijven volgen. Thuis- én uitmatchen. En als kers op de taart de wedstrijden van 1A, 1B & de Women’s Super League. Alstublieft. Dankuwel.

Je zal je persoonlijke voucher via de App van Club Brugge ontvangen voor de eerste wedstrijd van de JPL gespeeld wordt.