Hoe werkt de 'WeNeverPlayAlone' actie?

Club zal zijn competitiewedstrijden spelen met een speciale badge op het shirt. We Never Play Alone zal de borst van onze spelers sieren, als eerbetoon aan onze supporters thuis. Maar er is meer…

Tijdens de abonnementenverkoop beloofden we dat iedere supporter 5% van zijn abonnement kon terugvragen per match zonder publiek. Een belofte die we uiteraard houden. Maar vele supporters gaven aan dat ze het geld liever bij Club wilden laten. Daarom geven we onze supporters verschillende opties. Je kan, naast het terugvragen van de 5%, jouw geld ook aanwenden voor Club, Club YLA, Club NXT of sociale projecten van Club Brugge.

Iedere wedstrijd verloten we de matchshirts van de hele kern (22 stuks) onder alle supporters die ervoor kozen om hun geld voor die wedstrijd bij Club te laten. Dat doen we voor iedere wedstrijd zonder volle bezetting opnieuw!

Je kon er ook voor kiezen om vanaf dag één af te zien van een terugbetaling bij matchen achter gesloten deuren. In dat geval hadden we een uniek geschenk voor jullie, een "Special Edition" wedstrijdshirt. Een uniek & genummerd collectors item, dat speciaal hiervoor ontworpen werd.

Kiest u er toch voor om de 5% terugbetaald te krijgen dan kan dit telkens enkele dagen na een wedstrijd.  Dit kan door in te loggen op de app / mijn club / club ticketing / weneverplayalone OF via weneverplayalone.be.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 2