Hoe zal ik toegang krijgen tot Eleven om de wedstrijden van Club Brugge te volgen?

Je leest het goed. Club integreert, als enige ploeg in de Jupiler Pro League, live voetbal via het Eleven platform in zijn abonnementen! Zo kunnen onze abonnees alle matchen van Club tot het einde van het jaar op de voet blijven volgen. Thuis- én uitmatchen. En als kers op de taart de wedstrijden van 1A, 1B & de Women's Super League. Alstublieft. Dankuwel.

Club voorziet voor elke Club abonnee een unieke code in de Club app waarmee hij/zij toegang krijgt tot het Eleven platform.