Hoe vraag ik mijn terugvordering aan?

We blijven hard werken en gaan vol voor ons plan. Helaas nog steeds zonder jullie allemaal, de trouwste twaalfde man van het land. Dat vinden wij even jammer als jullie.

Doordat we jullie abonnement uitbreidden met een abonnement op Eleven kunnen jullie onze matchen toch blijven volgen.

Onze spelers spelen elke wedstrijd met speciale shirts. Op ieder shirt staat een badge met opschrift We Never Play Alone.  Op die manier zijn jullie, onze supporters, er toch in gedachten bij! Zoals afgesproken verloten we alle (matchworn) shirts van deze wedstrijden! Doe mee op www.weneverplayalone.be

Daar kan je ervoor kiezen ofwel 5% terug te vragen of om jouw 5% terugvordering aan te wenden voor Club, Club YLA, Club NXT of de sociale projecten van Club en zo kans te maken op één van de 22 matchworn shirts.

Je kon er ook meteen voor kiezen om vanaf dag één af te zien van een terugbetaling voor alle matchen achter gesloten deuren. In dat geval hebben we een uniek geschenk voor jullie, een “Special Edition” shirt. Een uniek & genummerd collectors item, dat speciaal hiervoor ontworpen werd.

Wenst u toch liever de 5% terugbetaald zien dan kan dit telkens enkele dagen na de wedstrijd.  U dient hiervoor in te loggen op de app / mijn club / club ticketing / weneverplayalone OF via weneverplayalone.be.

Tot binnenkort!