Hoe bepaalt Club Brugge wie naar het stadion mag komen voor de komende thuiswedstrijden?

Om ook tijdens de volgende 5 wedstrijden opnieuw de steun te kunnen krijgen van onze twaalfde man, start Club met de registratie van nieuwe FCBubbels. Kom jij Blauw-Zwart voor de winterstop aanmoedigen in Fort Jan Breydel? Registreer je bubbel dan vanaf maandag 12 oktober.

Maak jouw FCBubbel en kies je kapitein.

Door de gewijzigde maatregelen kunnen er, in tegenstelling tot vorige wedstrijden, bubbels aangemaakt worden van 1, 2, 3 of 4 personen. Hoe meer groepen van 4, hoe meer supporters we kunnen toelaten. Als supporter kies je dus jouw FCBubbel met bevriende supporters en één kapitein voor je bubbel. Die kapitein is opnieuw verantwoordelijk voor de bubbel en doet de registratie bij Club. Aan de hand van een loting wordt er opnieuw beslist naar welke wedstrijden jouw FCBubbel mag komen. Alle stappen kan je hieronder nog even nalezen.

Hoe registreer je jouw FCBubbel?

Stap 1: Kies een kapitein

Stap 2: De kapitein verzamelt de Club Id nummers van iedereen in zijn bubbel. Doe dit nu al, op voorhand, zodat je alle informatie hebt voor we de registratie openzetten. (je Club id kan je vinden op je abonnement of in je profiel in de app)

Stap 3: Op maandag 12 oktober (12u) tot en met donderdag 15 oktober (23u59) kan de kapitein zijn FCBubbel registreren via onze APP (of  via fcbubbel.clubbrugge.be) . Je hebt 4dagen om je te registeren én iedereen maakt evenveel kans. Het is dus niet nodig om je te haasten. Let op: je kan je maar in 1 bubbel registreren en je beslissing is finaal voor de komende 5 thuiswedstrijden.

Stap 4: Hou rekening met de door de overheid opgelegde afspraken rond bubbels! Je kan alles hier nog eens nalezen!