Hoe zal Club Brugge kiezen wie naar het stadion mag komen van zodra het opnieuw toegelaten is?

De Belgische voetbalwereld kreeg deze week uitzicht op voetballen met publiek. Omdat we bij Club geen tijd willen verliezen en klaar willen zijn voor het moment dat we opnieuw – beperkt – publiek mogen toelaten, starten we nu al met het aanmaken van FCBubbels.  Help jij Fort Jan Breydel terug een oninneembare vesting te maken? Lees hieronder hoe je toegang krijgt met jouw FCBubbel.

Maak jouw FCBubbel en kies je kapitein.

Om zoveel mogelijk mensen in het stadion toe te kunnen laten verdeelden we de tribunes in verschillende kleine bubbels. Er zijn bubbels van 5, 4, 3 of 2 personen. Als supporter kies je dus jouw FCBubbel met bevriende supporters én één kapitein voor je bubbel. Die kapitein is verantwoordelijk voor de bubbel en doet de registratie bij Club. Hoe meer groepen van 5, hoe meer volk we kunnen toelaten per wedstrijd.  Op die manier is er een grotere kans dat je binnenkort zelfs meerdere wedstrijden kan bijwonen met je bubbel

Hoe registreer je jouw FCBubbel?

Stap 1: Kies een kapitein

Stap 2: De kapitein verzamelt de Club Id nummers van iedereen in zijn bubbel. Doe dit nu al, op voorhand, zodat je alle informatie hebt voor we de registratie openzetten. (je Club id kan je vinden op je abonnement of in je profiel in de app)

Stap 3: Op maandag 7 en dinsdag 8 september kan de kapitein zijn FCBubbel registreren via onze APP (of  via fcbubbel.clubbrugge.be) . Je hebt twee dagen om je te registeren én iedereen maakt evenveel kans. Het is dus niet nodig om je te haasten. Let op: je kan je maar in 1 bubbel registreren.

Stap 4: Hou rekening met de door de overheid opgelegde afspraken rond bubbels! Je kan alles hier nog eens nalezen!