Hoe kan ik als rolstoelgebruiker naar het stadion komen?

Als rolstoelgebruiker dien je niet te registeren via het platform van FCBubbel. Indien je naar één van de thuiswedstrijden wenst te komen, stuur je een mailtje met jouw gegevens (CLUB ID nummer) en die van je begeleider* naar foundation@clubbrugge.be. Je kan dit doen tot en met dinsdag 8 september om 23:59. Na die deadline worden geen inschrijvingen meer aangenomen.

Via een objectieve loting wordt beslist wie welke wedstrijd kan bijwonen.

*Je begeleider dient ook een abonnement te hebben op Club Brugge