Kan ik mijn bubbel nog wijzigen?

Neen. Van zodra de kapitein je FCBubbel heeft doorgegeven ontvang je een mailtje van Club dat je toegetreden bent tot een FCBubbel.

Mocht u twijfelen of u alles correct hebt doorgegeven dan kunt u dit controleren via de app. Als u inlogt op de app en naar 'mijn club' / 'Club ticketing' gaat zal u 'FCBubbel' kunnen selecteren. Daar kunt u zien wie in uw bubbel geregistreerd zit.

Als iemand van je bubbel uiteindelijk toch niet kan meekomen heeft dat geen invloed op de rest van de tickets binnen die bubbel.