Wat is de taak van de kapitein in de FCBubbel?

De 1e taak van de kapitein is de registratie van zijn FCBubbel. De abonnee die de registratie doet via de app (of het platform fcbubbel.clubrugge.be), is automatisch de kapitein.

Als kapitein ben je ineens ook verantwoordelijk voor jouw bubbel. In het slechte geval we na de wedstrijd toch een positief geval van Covid doorkrijgen van één van onze fans of medewerkers, worden alle kapiteins uit dat vak verwittigd.

Van zodra we opnieuw toestemming hiervoor krijgen kan enkel de kapitein achter drank voor en tijdens de wedstrijd. Hij kan dit zoveel doen als hij zelf wil.

Kan de kapitein van jouw FCBubbel alsnog de wedstrijd niet bijwonen? Geen nood, dan kun je ter plaatse nog een nieuwe kapitein aanduiden, zodat je zeker iemand hebt in jouw bubbel die drank kan gaan halen.