Hoe bereken ik de 5% terugbetaling?

Tijdens de abonnementenverkoop beloofden we dat iedere supporter 5% van zijn abonnement kon terugvragen per match zonder publiek.

Hoe bereken ik de 5%?

Neem 5% van de kostprijs van uw abonnement en vermenigvuldig dit met het aantal wedstrijden waarvoor u een terugbetaling aanvroeg.  De kostprijs kunt u terugvinden op uw abonnement.

Let wel, dit is het bedrag zonder de Club ID.

Stel dat u voor meerdere abonnees een terugbetaling vroeg op éénzelfde rekeningnummer, dan zal dit in 1 bedrag op de rekening komen.

De terugbetalingen gebeuren in fases.  Een eerste fase werd uitbetaald begin november.  Dit betrof de wedstrijden tegen Charleroi, Beerschot en Waasland Beveren.

Een tweede fase zal uitbetaald worden in december.  Dit betreft de wedstrijden tegen Cercle, RSC Anderlecht, KV Mechelen, KV Kortrijk, STVV en KAA Gent.