Vertragingen thuislevering door eindejaarsdrukte bij Bpost

Met Black Friday, Sinterklaas, de eindejaarsfeesten en de coronacrisis zit Bpost in de drukste pakjesperiode van het jaar. Door de enorme volumes kunnen ze daarom niet garanderen dat alle pakjes tijdig geleverd worden.

Daarom hebben ze volgende maatregelen genomen:

• Vanaf maandag 23 november is het mogelijk dat uw pakje naar een bpost Afhaalpunt gestuurd wordt, in plaats van naar het thuisadres.
  • In functie van uw woonplaats kan het zijn dat het pakje geleverd wordt bij Decathlon.

U zal een e-mail ontvangen van Bpost indien het pakje naar een Afhaalpunt of Decathlon werd verstuurd.  U zal in dezelfde email het pakje kunnen monitoren via de Track & Trace en in de 'My bpost app'.