Hoe gebruik ik de Business Zone?

• Ik heb al een account bij Club Brugge.

Surf naar my.clubbrugge.be, log uit van uw privéaccount en maak een nieuwe businessaccount aan met uw zakelijk e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Na registratie ontvangt u een e-mail met een veilige link om door te klikken en uw login te bevestigen. Klik op deze link, log in met uw zakelijk e-mailadres en wachtwoord, vul uw voorkeuren in en uw nieuwe Club Brugge businessaccount is klaar voor gebruik!

• Ik heb nog geen account bij Club Brugge.

Surf naar my.clubbrugge.be en registreer met uw zakelijk e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Na registratie ontvangt u een e-mail met een veilige link om door te klikken en uw login te bevestigen. Klik op deze link, log in met uw zakelijk e-mailadres en wachtwoord, vul uw voorkeuren in en uw nieuwe Club Brugge businessaccount is klaar voor gebruik!

• Waar vind ik de Business Zone?

De Business Zone is voorlopig exclusief beschikbaar in de Club Brugge app en dit vanaf vrijdag 5 maart 2021. De Business Zone is voorbehouden voor deelnemers van WeNeverPlayAlone for Business.

Neemt u deel aan WNPA_Business en heeft u een businessaccount bij Club Brugge? Download de Club Brugge app, log in met uw zakelijk e-mailadres en dan verschijnt de Business Zone vanzelf in de app op vrijdag 5 maart. Ga naar 'Mijn Club', klik op 'Club Business' en ontdek de gloednieuwe Business Zone!